EFOP-3.6.1-16-2016-00001 Kutatási kapacitások és szolgáltatások komplex fejlesztése az Eszterházy Károly Egyetemen

Szakdolgozati témák

"Ételt az Életért" Szegényélelmezési program, önkéntesség

Jelentkezem

A Govinda étterem imázsfilmjének elkészítése

A video-művészet, a video-installációk, a mozgókép alkalmazási lehetőségei.

Jelentkezem

A jövő szállodája, avagy verseny a gépekkel

Az okos szállodák megjelenésével kapcsolatos digitalizáció elterjedése a szállodaiparban és turizmusban.

Jelentkezem

A vegetáriánus (és egészséges) táplálkozás népszerűsítése és alternatív lehetőségeinek bemutatása

Jelentkezem

A vegetáriánus-, vegán-vendéglátás és fejlesztési lehetőségei egy adott-régióban

Jelentkezem

Az Y és Z generáció utazási szokásainak turizmusra gyakorolt hatása

Az új generációk utazási szokásai és annak turizmusra gyakorolt hatásai.

Jelentkezem

Egészségturizmus, aktív turizmus – egészséges ételekkel, egy tetszőleges desztinációban

Jelentkezem

Egy vegetáriánus étterem marketingterve (PR, marketing terv)

Jelentkezem

Fogyasztói magatartás és elégedettség vizsgálata a Govinda étterem vonatkozásában

Jelentkezem

Közvélemény-kutatáson alapuló elégedettség mérés az egri Govinda étteremben

Jelentkezem